Bautahøj Hotel & Kursuscenter
Fjordgaarden
Bautahøj Hotel & Kursuscenter
Fjordgaarden

Turn-key projekter

Helhedsløsninger

»Design Solutions« er ikke blot et navn. Det er også det vi laver. Vort produkt. Det vi brænder for. Og den måde vi ønsker, du opfatter os på. Som den kreative sparringspartner, der sikrer din virksomhed en indretning, hvor samspillet i de enkelte elementers design udgør en helhedsløsning – både visuelt og praktisk.

Indlevelsesløsninger

Sådanne løsninger skabes kun gennem indblik. Indlevelse i stedets og bygningens sjæl. Kortlægning af virksomhedens arbejds­­gange. Formulering af brugeres og kunders forventninger. Konceptforståelse.

Og klare linjer for opgavens omfang – sådan arbejder vi.

Partnerløsninger

Vores rolle som indretningspartner strækker sig fra skitseoplæg over møbel-, ­materiale- og farvevalg til projekt- og økonomistyring i forbindelse med leverancer og montagearbejde. Du vælger frit vores involveringsgrad – som idegenerator, som projektledere eller som totalentreprenør.

Unikaløsninger

Vores varemærke er individuelle løsninger. Vi er uafhængige af faste leverandører, og vores team af erfarne indretningsarkitekter arbejder konsekvent med unikke inventar­elementer i alle vores løsninger. Elementer, som er linket mellem stedets karakteristika, den ønskede stilart, konceptet og møbelmarkedets eksisterende udbud – en konstant test af nye koncepter.

Dialogløsninger

Uanset opgaven – nyindretning, redesign, renovering, kontor, hotel, restaurant eller butik – foregår alt i tæt samarbejde og dialog med dig. Gennem mangeårig erfaring er vi i stand til at frembringe løsnings­paletter og beslutningsgrundlag for helstøbte designløsninger i alle stilarter.

Design Solutions

scan-line interiør a/s
nørregade 2
6950 ringkøbing

tel 97 32 45 44
fax 97 32 30 10

post@designsolutions.dk